Arrangementen

Bij de losse verhuur van alleen een boot kunt u kiezen voor een hele dag varen of een dagdeel varen. | Klik hier voor meer info over “Dagdeel” of “volle dag”.

Bij Bootverhuur Lauwers kunt u zelfs gevulde picknickmanden bestellen zodat u ook aan boord niets tekort komt. Vindt u een picknick niet nodig, maar gaat u niet graag weg zonder eten of drinken aan boord dan kunt u kiezen voor een gevulde koffiemand: heerlijk een kopje koffie of thee met wat lekkers aan boord midden op het water in één van de mooiste gebieden van Groningen!

Bootverhuur Lauwers heeft ook gedacht aan de inwendige mens na een tocht over het water: u heeft de mogelijkheid om een complete barbecue te bestellen of een stamppotbuffet waarbij u onder het genot van een drankje en lekker eten kunt nagenieten van een heerlijke boottocht. minimaal 10 personen.

[/vc_column_text]

Picknick arrangement

U kunt bij ons tevens een goed gevulde koffiemand en/of picknickmand meebestellen. Zo kunt u genieten van een kopje koffie of thee en wat lekkers (uit de regio), midden op het water in één van de mooiste gebieden van Groningen.

Meer info