Dagdeel of volle dag arrangement

Even heerlijk te varen langs de meest mooie plekken van Groningen en Friesland? Verschillende vaarroutes brengen u naar rustieke dorpen in Groningen of Friesland met leuke terrasjes. Of naar prachtige natuurgebieden in het Lauwersmeer, waar het nog heerlijk rustig is.

Dagdeel varen

Een dagdeel duurt 4 uren en gaat in v.a. 10:00 uur of v.a. 13:00 uur. Indien u een andere aanvangstijd wenst, dan is dit uiteraard bespreekbaar! De huur van de boot is inclusief 5 liter brandstof. Indien u meer verbruikt dan de 5 liter, dan zal dit verekend worden met de borg á € 2,- per liter. | Klik hier voor type boot en prijzen.

Hele dag varen

Een hele dag varen duurt 8 uur en gaat in v.a. 10:00 uur. Ook hier is een andere aanvangstijd uiteraard bespreekbaar! De huur van de boot is inclusief 5 liter brandstof. Indien u meer verbruikt dan de 5 liter, dan zal dit verekend worden met de borg á € 2,- per liter. | Klik hier voor type boot en prijzen.

Spontane Actie?

Heeft u spontaan bedacht even lekker te willen varen? Bel dan snel met 1 van de onderstaande nummers en hoor gelijk de de beschikbaarheid van de boten!

06-27897087
06-51711319